Translate

Укупно приказа странице

Претражи овај блог

ПОРОБЉАВАЊЕ

ПОРОБЉАВАЊЕ
ТОТАЛНО

НОВИБУСУР - Новине будућности Сурбита

субота, 20. јун 2015.

Генеза - Dr Corrado Malanga

Генеза - Dr Corrado  Malanga
Пријевод: В.К.


Први дио

Предговор

Овај чланак формира једну снажну везу између искуства ванземаљских отмица, њихове реалности и свијета митова. Ми смо реинтерпретирали јеврејску Кабалу користећи информације које су дошле из феномена ванземаљских отмица. Ово је модерна интерпретација Кабале и скида вео који је још увијек присутан узевши у обзир Луоурианову студију.

Чврсто препоручујемо да прочитате, прије овога чланка, књигу “Ванземаљци или демони” (још увијек није преведена на енглески, нити на наш језик), а такође да прочитате и чланке: “Физика ванземаљских отмица” (http://www.galaksija.com/metafizika/fizika_abdukcija.htm), “Il tempo and la sua percezione”, “Simulazioni Mentali” (још није преведено на енглески, нити на наш језик) да би били сигурни да можете имати боље разумијевање концепта презентираног у овоме чланку...


Увод

Дошло је вријеме да бацимо свјетло на генезу Универзума.

У претходним чланцима смо обликовали одређену идеју о космосу, ванземаљцима, Креаторовој улози у Универзуму и тако даље. Такви чланци описују резултате постигнуте у нашем истраживању о питањима везаним за ванземаљске отмице и ванземаљска мијешања на нашој планети, унутар граница технике коју смо користили да потпуно испитамо те феномене. Ми смо сада у могућности да дамо једну бољу и детаљнију мапу те области.

Обезбиједили смо те информације кроз хипнозу, корисан алат за освјештавање наших отиманих компонената Душе, као и кроз менталне симулационе технике СИМБАД и Флаш симулацију.

Такав систем менталне симулације не захтијева спољног симулатора и можете га користити самостално. Додуше ми ћемо говорити о овој специфичној теми у сљедећем чланку.

За сада је довољно знати да смо се трудили да користимо жртве отмица (оне који су већ рјешили њихове проблеме са отмицама) као “гледаче у даљину” ('remote viewers', прим. прев.), такорећи.

Њихове могућности “гледања у даљину” су биле екстремно интересантне и дали су нам идеју која нам је допустила да креирамо организациону шему цијеле креације. Ми сами нисмо могли вјеровати резултатима до којих смо доспјели на крају: какво изненађење!

Али наставимо по реду.

Једноставним ријечима, питали смо компоненту Душе, након што се она издвојила из тријаде, да опише нека од догађања у прошлости и о питањима еволуције наше планете. Слушали смо извјесне изјаве која су била изговорене од стране отетих: оне нису увијек биле резултат наших питања. То је искрсавало у оба случаја: кад смо били ту да питамо и такође кад нисмо били ту. Током прве фазе отети са којима смо радили нису могли контактирати један другога; ми смо омогућили да се њихове изјаве упореде тек касније.

Тродимензионална организациона шема коју смо вам овдје презентирали представља Креацију Универзума базирану на описима које смо добили од компоненте Душе.

У таквој организационој шеми направили смо главна подешавања са претходним хипотезама: ова подешавања се тичу карактера и фигуре Примордијалног Човјека (ПМ).

Са “ПМ” ми назначавамо израз и креацију Примордијалног Човјека од стране првог Креатора, једног од два Креатора произведена од стране почетне Свијести.

Многи људи су нас недавно питали да разјаснимо позицију ове личности. Ми смо прво мислили, кад смо тек почели са истраживањем, да је он био наш добри отац и Креатор; али умјесто тога он је у ствари једна сјеновита личност.

Али хајдемо наставити устаљеним редом и погледајмо шта се десило у моменту кад се креација пробудила.



Закључци 

Дакле, у анализама феномена ванземаљских отмица откривамо одређени број ствари.

1. Богови не постоје, већ су наши манипулатори.
2. не постоје ни ванземаљци добри, ни ванземаљци лоши већ само ванземаљци
3. све је већ записано у митовима, а не у историји
4. стећи свесност значи схватити да је човек будућност универзалне еволуције.

И, дакле, морамо рећи да након што се ослободимо ванземаљаца морамо, такође, избегавати да нас контактира Први Човек, будући да је он тај који је покренуо ово позориште.

Могуће је учинити нешто, довољно је желети то. 
         = извор: видети више

Нема коментара:

Постави коментар

могу коментарисати само регистровани чланови

Конкурси

Конкурси
Ново сазвежђе

занимљиви филмови